Blogs

Je voelt je onzeker, je bent bang om te falen. Je zegt vaak tegen jezelf dat je het toch niet kan. Je begint ergens aan maar maakt het niet af. Je vindt het geluk van een ander mooier dan dat van je zelf. Nee zeggen is niet iets wat normaal voor je voelt. Je voelt je vaak moe en misschien wel depressief. Je wilt wel een andere baan maar weet niet welke. Nieuwe stappen zetten is voor jou heel moeilijk. Keuzes maken blijft een probleem. Je verantwoordelijkheidsgevoel is heel groot, maar vooral voor ander.
Heb jij weleens het gevoel dat je uit balans bent? Dat je steeds vaker last hebt van lichamelijke klachten?  Raak je wel eens stukjes kwijt? Droom je vaker weg tijdens een vergadering? Ben je steeds vaker de focus kwijt? Je pakt dan even een paar dagen rust en gaat vrolijk weer verder? En komt dan steeds weer op het zelfde punt terecht.
Herken je dit bij jezelf?
Wel ik kan je zeggen dat ik dit zeker herken. Jaren lang heb ik hiermee gestoeid. Opstaan en weer doorgaan en weer opnieuw vallen. Zelfs een burn-out zette me niet “echt“ op het juiste pad. Ook daarna bleef ik aanlopen tegen mijn eigen valkuilen. Maar nu heb ik de knop om weten te zetten. Ik heb trainingen en scholingen gevolgd, boeken gelezen en heb heel veel over mezelf geleerd. De allerbelangrijkste les in dit proces is geweest om mezelf op 1 te zetten. Ik kan je zeggen dat dit een doorlopend proces is en dat ik iedere dag nog weer opnieuw leer. Maar zolang ik mijn gevoel en hart volg zit ik op de juiste route. Tuurlijk zit ik soms in de put, maar ik kom er weer in volle bloei uit.
Misschien herken je, je in het geen hier beschreven is.
Wil je verder en je patronen doorbreken? Wil jij jezelf echt leren kennen? Wil je vol vertrouwen en plezier in het leven staan? Wil je keuzes voor je zelf nu eindelijk wel maken? Ik kan je daarbij helpen.
Gun je zelf een coach die jou in je kracht en ontwikkeling laat komen.
Ontwerp zonder titel (10)
0