Het juiste programma op maat voor jou

Hilbrink Coaching biedt coachpakketten op maat aan. Afhankelijk van de vraag kan er voor gekozen worden het pakket uit te bereiden. Het intake gesprek is gratis en vrijblijvend. Let op! Dit zijn de pakketten voor organisaties. Kijk op onze pakketten voor particulieren als u geen zakelijke klant bent.

Pakket 1 | Basis (6 uur)

Het basis pakket is een kort traject. Hierin kan heel gericht opzoek worden gegaan naar inzichten en bewustwording. Gericht op preventief werken. Het ontdekken van kwaliteiten en valkuilen. 
Het traject bestaat uit 6 gesprekken en zorgt dat de coachee een stuk bewuster wordt van eigen talenten. Daarnaast krijgt de coachee inzichten in hoe hij of zij verder kan.

Het Basis pakket bestaat uit:
6 gesprekken.
Evaluatie.

 

Pakket 2 | Intensief (10 uur)

Het Intensief pakket:
De coachee wordt in dit pakket naast de gesprekken die we voeren en de wandelingen die we maken ook bewust gemaakt door middel van spel methodieken. Oefeningen met onder andere the voice dialogue en het Kenkwadrant zorgen voor meer diepgang. Daarnaast maakt de coach een analyse van en voor de coachee. In kleine stapjes gaan we vooruit. Gericht op herstellen en vooruitgang.
Het Plus pakket bestaat uit:

9 gesprekken. 
Evaluatie.
Analyse.

Pakket 3 | Uniek (13 uur)

Het Uniek pakket:
De coachee wordt in dit pakket naast de gesprekken die we voeren en de wandelingen die we maken ook bewust gemaakt door middel van spel methodieken. Uniek aan dit pakket is dat de coach coacht on the job bij de coachee. Hierdoor kan hij een nog helderde analyse maken.
In deze twee uur observeert hij de coachee in zijn coach vraag.

Het pakket bestaat uit:
9 gesprekken.
Evaluatie.
Coaching on the job!
Analyse.

0