Zorgmedewerker

Hilbrink coaching is er ook voor jouw persoonlijke vraagstukken. Ben je medewerker in de zorg of het onderwijs en heb je een persoonlijk vraagstuk, op werk of privé gebied waar je graag antwoord op hebt? Bij mij kan je terecht om samen te ontdekken waar de oorzaken en oplossingen zitten. Mijn kracht zit in het coachen vanuit de individuele persoon. Kies je voor coaching bij Hilbrink coaching, dan mag je verwachten dat jij het middelpunt bent en dat het dus eens helemaal over jou gaat. Ontwikkeling en verandering begint immers bij jezelf.
Enkele vraagstukken, waarmee je bij mij op gecoacht kunt worden zijn:

  • Hoe komt het dat ik telkens vastloop?
  • Wat wil ik nu écht?
  • Help mij om meer balans tussen werk en privé te krijgen.
  • Hoe kan ik beter omgaan met bepaalde situaties?
  • Ik voel me zo vaak onzeker. Hoe kan ik meer zelfvertrouwen krijgen?
  • Ik wil beter mijn eigen grenzen kunnen stellen.
  • Ik wil me minder gestrest voelen.

Samen gaan we op ontdekking naar de oorzaak van patronen en gedachten. We creëren we bewustwording en nieuwe inzichten voor de toekomst.

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact op en dan plannen we een vrijblijvend intake gesprek.

Zelfcompassie voelen- Zelfvertrouwen voelen- Zelfacceptie ervaren- zelfontplooiing- Ontdekken- Bewustwording- Balans voelen- Herstel en voorkomen van overspanning en stress.

Gert-Jan Hilbrink
0