Zorg

Hilbrink Coaching biedt coachtrajecten aan voor de ZZPer in de zorg.
Er zijn heel veel voordelen, wanneer je niet in loondienst werkt, maar als ZZPer. Helaas zitten er ook wat nadelen aan. Een van deze nadelen is dat je niet in een team werkt, maar als individu.
Het kan dan prettig zijn als je iemand hebt om eens mee te sparren, of kan coachen. Het blijft immers heel belangrijk om te reflecteren en te ontwikkelen en je zo te profileren als ZZP’er. Ik kan je coachen op zowel werk gerelateerde als privé gerelateerde vraagstukken. Vanuit mijn ervaring weet ik wat er kan spelen in het werkveld. Samen kunnen we gaan ontdekken, wat voor jou de oorzaken en de oplossingen zouden kunnen zijn van zaken waar je tegen aanloopt.
Uniek bij Hilbrink Coaching is, dat ik bereid ben om te coachen on the job. In overleg met de werkgever en jou kan dit een onderdeel zijn van het traject waarin ik je coach. 

Enkele vraagstukken, waarmee je bij mij op gecoacht kunt worden zijn:
Hoe komt het dat ik telkens vastloop?
Wat wil ik nu écht?
Help mij om meer balans tussen werk en privé te krijgen.
Hoe kan ik beter omgaan met bepaalde situaties?
Ik voel me zo vaak onzeker. Hoe kan ik meer zelfvertrouwen krijgen?
Ik wil beter mijn eigen grenzen kunnen stellen.
Ik wil me minder gestrest voelen.
Ik loop tegen zaken aan op de werkvloer, waar ik niet goed mee overweg kan.

Hilbrink Coaching gaat met je op ontdekking naar de oorzaak van patronen en gedachten. Samen creëren we bewustwording en nieuwe inzichten voor de toekomst.

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact op en dan plannen we een vrijblijvend intake gesprek.

Zelfcompassie voelen- Zelfvertrouwen voelen- Zelfacceptie ervaren- zelfontplooiing- Ontdekken- Bewustwording- Balans voelen- Herstel en voorkomen van overspanning en stress.

Gert-Jan Hilbrink
0