Hilbrink Coaching, Wandel coaching!

Maak kennis met wandel coaching. 

Dat is een coachsessie van 1.5 uur, ondertussen dat je al wandelend kan genieten van een prachtige omgeving. De natuur is een ongelofelijk krachtig instrument om tot inzichten en rust te komen.
Soms is er een momentje van stilte en nemen we even plaats op een bankje of staan we stil. Een pas op de plaats is wat we vaak missen in ons hectische bestaan. Daarom besteed ik er tijdens de coach wandeling extra aandacht aan. Even stilstaan bij…..

Wandelen is ook in beweging komen. Wandelen is vooruit denken en gaan. Stap voor stap pas voor pas. Je hebt je sporen al verdiend en maakt nieuwe stappen naar de toekomst. Maar wat wil je, wat heb je nodig, wat zijn je verwachtingen, wat zijn je wensen, wat is je doel?

Neem je een coach traject bij Hilbrink Coaching af, dan zitten er minimaal 2 wandelcoachsessies in het pakket. 

Liever een los wandel gesprek? Dat kan ook vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Ga je mee op pad?

0H5A4351