Leon

Gert-Jan weet de juiste vragen te stellen om zelf erachter te komen waar je naar op zoek bent. Een rustige coach die kritisch een spiegel op een prettige manier kan voorhouden. Ik vond het tof dat er ook een grap tussendoor kon, waardoor het voor mij toch wat luchtiger werd en ik dingen kon relativeren. Dankbaar voor de momenten waarop hij er ook echt was als je het hard nodig had. Ik heb het traject heel prettig ervaren en kan hem zeker aanbevelen.

Ans

Gert-Jan straalt rust uit. Door aandachtig te luisteren en de juiste vragen te stellen gaf hij me het setje in de juiste richting.
Met voorbeelden uit de natuur, heeft hij me dingen laten inzien zonder zelf een oordeel te geven.
Uiteindelijk moet je het zelf doen, maar Gert-Jan was voor mij een helpende hand.

Ik heb dit als heel fijn en helpend ervaren. (bron Coachcircle)

Vera

Erg fijn coaching traject, waarbij Gert-Jan zorgt voor een vertrouwde omgeving en goed kijkt naar jouw behoeften.

Er wordt echt op jouw behoeften ingespeeld, waardoor  er echt maatwerk geleverd wordt.

(bron Google en Coachcircle) 

John

Gert Jan leren kennen als een prettig mens, mensgericht , veel kennis en deskundigheid, een coach die maatwerk levert en de beste krachten uit de mensen haalt.
Blij hem te hebben leren kennen en in kunnen zetten bij onze teams als coach
Succes Gert Jan 🍀

(Bron Google)
 
Sten
 
Prettige ervaring gehad bij GertJan.
Gert-Jan is een begripvolle en meedenkende coach die niet bang is om (op een subtiele manier) de spiegel voor te houden.
Een groot pluspunt vond ik de flexibiliteit die hij kon bieden rondom het vormgeven van het traject. Met name de wandelcoaching biedt een ontspannen manier van het werken aan jouw hulpvraag.
 
(bron Google)

Maartje

Mijn coachings traject ervaar ik als zeer prettig. Gert-Jan is een vriendelijk, deskundig vertrouwenspersoon die alles wat er besproken wordt om kan draaien naar iets positiefs. Ik ben erg blij dat ik deze kans gekregen heb om gecoached te worden door hem.
(bron Google)
 
 
Gert-Jan is een betrokken coach die goed luistert en vragen stelt die zorgen voor reflectie en verdieping. Het is afwisselend, er worden zowel binnen als buiten verschillende werkvormen ingezet die me inzicht geven in mijn gedrag en persoonlijkheid. Gert-Jan vraag actief om feedback en doet hier iets mee! Fijne coach die er voor zorgt dat je je gezien en gehoord voelt.
 
(bron Goolge)
0