Ans

Gert-Jan straalt rust uit. Door aandachtig te luisteren en de juiste vragen te stellen gaf hij me het setje in de juiste richting.
Met voorbeelden uit de natuur, heeft hij me dingen laten inzien zonder zelf een oordeel te geven.
Uiteindelijk moet je het zelf doen, maar Gert-Jan was voor mij een helpende hand.

Ik heb dit als heel fijn en helpend ervaren. (bron Coachcircle)

Vera

Erg fijn coaching traject, waarbij Gert-Jan zorgt voor een vertrouwde omgeving en goed kijkt naar jouw behoeften.

Er wordt echt op jouw behoeften ingespeeld, waardoor  er echt maatwerk geleverd wordt.

(bron Google en Coachcircle) 

John

Gert Jan leren kennen als een prettig mens, mensgericht , veel kennis en deskundigheid, een coach die maatwerk levert en de beste krachten uit de mensen haalt.
Blij hem te hebben leren kennen en in kunnen zetten bij onze teams als coach
Succes Gert Jan 🍀

(Bron Google)
 

Leon

Gert-Jan weet de juiste vragen te stellen om zelf erachter te komen waar je naar op zoek bent. Een rustige coach die kritisch een spiegel op een prettige manier kan voorhouden. Ik vond het tof dat er ook een grap tussendoor kon, waardoor het voor mij toch wat luchtiger werd en ik dingen kon relativeren. Dankbaar voor de momenten waarop hij er ook echt was als je het hard nodig had. Ik heb het traject heel prettig ervaren en kan hem zeker aanbevelen.

Sten
 
Prettige ervaring gehad bij GertJan.
Gert-Jan is een begripvolle en meedenkende coach die niet bang is om (op een subtiele manier) de spiegel voor te houden.
Een groot pluspunt vond ik de flexibiliteit die hij kon bieden rondom het vormgeven van het traject. Met name de wandelcoaching biedt een ontspannen manier van het werken aan jouw hulpvraag.
 
(bron Google)

Maartje

Mijn coachings traject ervaar ik als zeer prettig. Gert-Jan is een vriendelijk, deskundig vertrouwenspersoon die alles wat er besproken wordt om kan draaien naar iets positiefs. Ik ben erg blij dat ik deze kans gekregen heb om gecoached te worden door hem.
(bron Google)
 
 
Gert-Jan is een betrokken coach die goed luistert en vragen stelt die zorgen voor reflectie en verdieping. Het is afwisselend, er worden zowel binnen als buiten verschillende werkvormen ingezet die me inzicht geven in mijn gedrag en persoonlijkheid. Gert-Jan vraag actief om feedback en doet hier iets mee! Fijne coach die er voor zorgt dat je je gezien en gehoord voelt.
 
(bron Goolge)
Fijn en waardevol coachingtraject! Door de vragen die Gert-jan mij stelde werd ik me bewust van wat voor mij echt belangrijk is in mijn leven en werk, en waar kwaliteiten en valkuilen zitten. Daarnaast vinden de gesprekken plaats in een prettige omgeving, of onder het genot van een mooie wandeling! Gert-jan is een betrokken coach en een fijne gesprekspartner.
 
(bron Google)
Goed coachingstraject doorlopen bij Hilbrink coaching! Gert-Jan heeft een prettige manier van coachen, hij kan goed afstemmen op de persoon die hij voor zich heeft. Ik hou persoonlijk niet van zweverig en vaag gedoe. Ik voer liever een goed gesprek en sta ook open voor methodes om zo’n gesprek op gang te krijgen/houden. Gert-Jan kan goed en kritisch doorvragen en krijgt daardoor ook diepte in een gesprek. Met een kop koffie bij de houtkachel, of al wandelend langs grindgaten of op de Beegderhei peutert hij de laagjes van je verhaal af en blijven de kernvragen over…. Lost hij alles voor je op? Nee, maar hij geeft inzicht in waar je staat,
welke kanten van het verhaal je kunt beïnvloeden, waar je sterk in bent en waar valkuilen liggen. Hij brengt een denkproces op gang en kiest daarvoor (bij mij in elk geval) passende, afwisselende ‘gereedschappen’. Het is geen proces van achteroverleunen, maar van op een gelijkwaardige voet actief op zoek gaan waar de schoen wringt. Je zult zelf ook moeten graven en je huiswerk doen…
Ik ben in elk geval met de neus in de juiste richting gezet! Thanx Gert-Jan!!
 
(Bron Google)
Het was een leerzaam traject. Hilbrink Coaching gaat met jou aan het werk op een manier dat je zelf bewuster gaat kijken naar je gedrag. Waarom reageer je zoals je reageerde, Hoe kan het dat je tegen bepaalde zaken aan loopt en hoe ga je hier verder mee zodat je niet weer in dezelfde val loopt. Al met al een prettig, ontspannen, bewustwordend en leerzaam traject.

(Bron Google)
 
Tijdens mijn rouwverwerking heeft geert jan mij goed geholpen.hier heb ik veel steun aan gehad.voor mijn nieuwe levenspad met sinds kort een nieuwe liefde in mijn leven kan ik verder ook rekenen op een fijne en professionele coaching van Geert Jan.Hij geeft mij de inzichten die ik nodig heb.

(Bron Google)

Monique O
 
Vorige week mijn coachings traject afgesloten bij Hilbrink Coaching. Ik ben heel blij dat ik de stap had gezet om te starten bij Gert-Jan. Gert-Jan is een coach die luistert naar je, niet alleen naar het heden maar ook het verleden. Hij geeft je handvaten en tips om stappen te kunnen zetten op basis van wat hij hoort en ziet. Hij heeft mij een hoop gebracht!
 
(Bron Google)

Tine S

Gert-Jan is een coach die staat naast je, niet boven je. Is gelijkaardig, geeft je een veilig gevoel. Hij is rustig, luistert en stelt vragen. Hij geeft je inzichten door precies de juiste dingen op te merken of te zeggen. Hij heeft mij heel veel gebracht, op het gebied van weer energie opbouwen en hebben voor leuke dingen aan te gaan. Stappen te zetten, inzien en accepteren van bepaalde eigenschappen / manier van denken. Loslaten van vastgeroeste overtuigingen / gedragingen. De wandelingen in de natuur hebben voor mij een belangrijke rol gespeeld in bepaalde inzichten! Ik draag hem een warm hart toe en gun iedereen die dit nodig heeft een traject bij Gert-Jan.

(Bron Google)

Floor

Recent mijn coachingstraject met Gert-Jan afgesloten. Ik heb het traject als zeer positief ervaren. Gert-Jan is een prettige coach, rustig en stelt je de juiste vragen. Hij geeft je de touwtjes in handen zodat jij zelf je behoeftes aan kan geven en invulling kan geven aan de gesprekken. Jammer dat het voorbij is, maar ik ga zeker zelfstandig aan de slag met de adviezen en handvaten die ik heb gekregen. Ik kijk terug op een waardevol traject.

 

(Bron Google)

Peter Clerkx

Als teamleider van Koraal NML heb ik
Gert-Jan gevraagd om een team op weg te helpen met t geven van feedback. Een jong team dat begeleiding gaf aan een woongroep van cliënten met EVB zorgvragen. De wijze waarop Gert-Jan dat heeft opgepakt maakte dat de teamleden feedback minder bedreigend gingen zien en de waarde van goede feedback konden ervaren. De locatie, de molen in Maasbracht, de metaforen en oefeningen die hij heeft ingezet waren duidelijk en helpend.
Kortom Hilbrink Coaching was voor mij en mijn team een goede keuze.

(Bron Google)

Jannie Bakkes

Zeer tevreden over deze coach. Na een intake gesprek aan de slag gegaan. Sessies zijn zeer boeiend en helpen me weer op de goede weg. Hij is persoonlijk zeer betrokken en doet er alles aan om je weer op de goede weg te helpen. Een echte aanrader

 

(Bron Google)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.