Wie is Gert-Jan

In het bos coachen

Ik beloof jou dat ik de juiste omgeving voor je creëer, waarin jij jezelf mag zijn!

He, hallo! Mijn naam is Gert-Jan Hilbrink en ik ben ontzettend blij je hier te verwelkomen.

Samen met mijn gezin woon ik in de knusse dorpskern van het Midden-Limburgse Heel. Als coach ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun reis naar bewustwording en persoonlijke groei.

Mijn aanpak als coach is uniek. Ik werk vanuit mijn intuïtie en gevoel, waardoor ik in staat ben om de juiste vragen te stellen en een diepe snaar te raken. Met oprechte interesse, kennis, een scherp luisterend oor en een vleugje humor, help ik mijn klanten om hun potentieel te ontdekken en te benutten.

Naast mijn werk als coach, heb ik sinds 2000 ervaring opgedaan in de zorgsector. In 2021 heb ik de stap gezet om als zelfstandige in de zorg verder te gaan, zodat ik meer tijd en ruimte kon creëren om mijn eigen praktijk op te bouwen.

In mijn carrière in de zorg ben ik veel sensitieve mensen tegengekomen die zichzelf wegcijferen voor anderen. Ook ik ben op een punt in mijn leven gekomen waarop ik mezelf ben tegengekomen. Ik nam te veel hooi op mijn vork, voelde me ontzettend verantwoordelijk en had moeite met grenzen stellen. Dit leidde uiteindelijk tot een burn-out in 2010.

Gelukkig heb ik destijds de juiste coach ontmoet die me heeft geholpen om weer op het juiste pad te komen. Deze ervaring heeft me bewust gemaakt van het belang van zelfacceptatie, zelfliefde en het uitspreken van mijn gevoelens.

Mijn eigen reis heeft me geïnspireerd om anderen te helpen hun weg te vinden naar een leven vol zelfvertrouwen, balans en geluk. Ik geloof erin dat iedereen het verdient om het beste uit zichzelf te halen, en ik ben hier om je te ondersteunen op jouw weg naar persoonlijke groei.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen op pad te gaan!

Met vriendelijke groet,

 

Gert-Jan Hilbrink

Er is veel gebeurd sinds die moeilijke periode in 2010.
Na mijn ontslag kreeg ik de kans om tot rust te komen en was het een zegen om thuis te zijn tijdens de eerste maanden na de geboorte van mijn eerste dochter. Met de begeleiding van een coach heb ik hard aan mezelf gewerkt, en na zes maanden kon ik opnieuw beginnen, met een nieuwe baan.

Mijn burn-out was een harde les, maar ook een onverwacht geschenk. Het heeft me de kans gegeven om mezelf opnieuw te ontdekken en te leren kennen. In de jaren na mijn burn-out ben ik mezelf keer op keer tegengekomen, maar juist daardoor ben ik me steeds bewuster geworden van mijn eigen kwaliteiten en valkuilen. Met het volgen van een coachopleiding in 2020, ben ik eindelijk iets gaan doen waar ik me echt goed bij voel. En begin 2021 heb ik dan ook de stap gezet om voor mezelf te beginnen.

In mijn lange carrière in de zorg heb ik gezien welke uitdagingen zorgprofessionals tegenkomen. Het is schrijnend om te zien dat liefst één op de zes mensen in deze prachtige sector stress en burn-outklachten ervaart.

Nu bepaal ik zelf wat ik wel en vooral ook niet doe. Langzaam maar zeker bouw ik mijn werk in de zorgsector af en krijg ik steeds meer leuke coachopdrachten. Ik ben trots op mezelf dat ik deze stap heb durven zetten, en ik voel me geïnspireerd om samen met mijn coachklanten op zoek te gaan naar hun passie en innerlijke kracht.

Het is mijn missie om anderen te helpen hun weg te vinden naar een leven vol voldoening, balans en geluk. Ik kijk ernaar uit om met jou op pad te gaan en samen te werken aan een stralende toekomst!

Met warme groet,

Gert-Jan Hilbrink

met koffie