De persoon:
Mijn naam is Gert-Jan Hilbrink. Ik ben getrouwd en heb 2 lieve dochters. Samen wonen we in een gezellig huis in de kern van het midden Limburgse Heel. Als ras optimist, ben ik in voor een grapje en denk ik in oplossingen. Verder ben ik een persoon die meenstal het goede in mensen ziet. Ik veroordeel niet snel iemand, omdat ik geleerd heb dat mensen verschillend mogen zijn en naast leerpunten ook kwaliteiten hebben. Mensen mogen bij mij altijd zichzelf zijn want ik hou van echtheid. 
Als ervaringsdeskundige kan ik zeggen dat diepe dalen nodig zijn om de juiste beklimmingen aan te kunnen. Zo kan ik nu zeggen dat ik dankbaar ben een burn-out meegemaakt te hebben. Voor mij is dit het startpunt geweest om op zoek te gaan naar mezelf. Het heeft me gebracht waar ik nu ben en daar ben ik maar wat blij om.
Werk:
Sinds 2000 werk ik in de zorg & welzijnssector. Jaren was het vooral de gehandicaptenzorg waar ik mijn passie in verschillende rollen kwijt kon. 
Nu ik als zelfstandige werk, kom ik ook in andere vormen van de zorg te werken wat mijn kennis van zorg & welzijn enorm verbreed.
Dagelijks voer ik gesprekken met medewerkers en teamleiders wat mij nog meer laat zien hoe belangrijk het is, dat er meer coaching en aandacht voor deze toppers is. 
Scholing:
Hilbrink Coaching staat voor professionele coaching. Uiteraard heb ik hiervoor een coach opleiding gevolgd. De combinatie van mijn ervaringsdeskundigheid, kennis van coachmethoden en persoonlijke kwaliteiten maakt mij een coach die prima kan passen bij u hulpvraag. 
De ICM coachopleiding is een door NOBCO erkende opleiding voor beroepscoaches. Mij heeft deze opleiding heel veel kennis gebracht over het coach vak. Omdat ik me steeds meer wil specialiseren in het begeleiden rondom de thema`  s stress en burn-out heb ik ook hiervoor een training gevolgd. Deze burn-out preventie training heeft me weer veel kennis geboden waardoor ik mensen preventief kan begeleiden.
Uiteraard blijf ik me verder ontwikkelen, door scholingen en trainingen te volgen. 
Kracht en specialisme:
Als coach en als mens ben ik sterk in het werken vanuit het gevoel. Als klein jochie al was ik heel gevoelig voor onrecht, oneerlijkheid en sfeer.
Door mijn levenservaring en de theoretische kennis heb ik van mijn kwetsbare gevoelige kant, mijn sterke punten weten te maken.
Inlevingsvermogen (empathie), begrip, geduld, humor, rust, luisteren, begrijpen, nieuwsgierigheid en creativiteit zijn de kwaliteiten die ik bezit.
Om dicht bij mezelf te blijven gebruik ik mijn persoonlijke ervaring, mijn kwaliteiten aangevuld met professionele coachmethodes en theorie om jou als coachee of uw team te begeleiden en te coachen.
Gert-Jan Hilbrink
1+