De persoon:
Mijn naam is Gert-Jan Hilbrink. Ik ben getrouwd en heb 2 lieve dochters. Samen wonen we in een gezellig huis in de kern van het midden Limburgse Heel. Als ras optimist, ben ik in voor een grapje en denk ik in oplossingen. Verder ben ik een persoon die meenstal het goede in mensen ziet. Ik beoordeel iemand nooit op zijn uiterlijk of wie hij is en kan al helemaal niet tegen onrecht.
Als ervaringsdekundige kan ik zeggen dat diepe dalen nodig zijn om de juiste beklimmingen aan te kunnen. Zo kan ik nu zeggen dat ik dankbaar ben een burn-out meegemaakt te hebben omdat dit voor mij het startpunt is geweest van zelfontdekking en uiteindelijk nu ook zelfcompassie.

Werk:
Sinds 2000 werk ik in de zorg & welzijnssector. Jaren was het vooral de gehandicaptenzorg waar ik mijn passie in verschillende rollen kwijt kon. 
Nu ik als zelfstandige werk, kom ik ook in andere vormen van de zorg te werken wat mijn kennis van zorg & welzijn enorm verbreed.
Dagelijks voer ik gesprekken met medewerkers en teamleiders wat mij nog meer laat zien hoe belangrijk het is, dat er meer coaching en aandacht voor deze toppers is. 

Scholing:
Hilbrink Coaching staat voor professionele coaching. Uiteraard heb ik hiervoor een coach opleiding gevolgd. De combinatie van mijn ervaringsdeskundigheid, kennis van coachmethoden en persoonlijke kwaliteiten maakt mij een coach die prima kan passen bij u hulpvraag. 
De ICM coachopleiding is een door NOBCO erkende opleiding voor beroepscoaches. Mij heeft deze opleiding heel veel kennis gebracht over het coach vak.  
Uiteraard blijf ik me verder ontwikkelen, door scholingen en trainingen te volgen. 

Specialisme:
Als coach ben ik van “ ` veel ` `  markten thuis. Maar natuurlijk heb ik ook mijn specialisatie:
Persoonlijke coaching en het coachen van kleinere teams liggen mij het best.
Omdat mijn achtergrond en passie ligt in de zorg en welzijnssector en omdat ik weet dat ik voor mijn collega`s in deze sector heel veel kan betekenen, heb ik besloten om me met mijn praktijk op deze doelgroep te focussen. 

Technieken en methoden welke ik gebruik zijn:

Stress en burn-out coaching, 
Methodische teamontwikkeling,
Werken met het Kernkwadrant,
Mindfulness,
Wandel coaching,
Omdenken.

Weet ik onder andere toe te passen tijdens de coachtrajecten.

Hoe ik coach:
Tijdens een vrijblijvende intake maken we kennis en bekijken we het vraagstuk, het coachdoel en of we gaan samenwerken. Daarna start het traject, waar in ieder gesprek het coachdoel centraal staat. Jij bepaalt wat je wilt bespreken en ik begeleid jou in het veranderproces. Ik doe dat door veel vragen te stellen, waar nodig te confronteren en zaken aan te reiken die jou kunnen ondersteunen in jouw traject. Ik maak daarbij gebruik van bewezen en effectieve coachmethodes.

Naast individuele coachtrajecten bied ik ook team coaching en ontwikkel trajecten aan. Kijk voor de werkwijze hiervan ook op deze site.

 

Gert-Jan Hilbrink
1+