Ontdek jouw route, naar je geluk en een gezonde balans!

0H5A4825

Burn-out preventie:

Je werkt in de zorg & welzijn of in het onderwijs, maar je voelt dat je de passie die je voorheen had aan het verliezen bent. Je hebt vervelende gebeurtenissen meegemaakt in je leven, zoals bijvoorbeeld een scheiding, een overleden geliefde, of een traumatische ervaring. Als kind ben je misschien gepest of buitengesloten. Het zijn gebeurtenissen die vandaag de dag nog steeds kunnen hartenspelen. Het kan ook zijn dat je, je al van kleins af aan heel verantwoordelijk hebt gevoeld voor de last van een ander en het zit in je om deze last over te nemen. Het is nou eenmaal je karakter dat je zorgzaam bent en anderen altijd wil helpen. Je pakt niet alleen je eigen hooi op de vork, maar ook dat van anderen

Signalen van een opkomende burn-out:

Je bent steeds vaker moe, je krijgt last van lichamelijke klachten, bent sneller geprikkeld en vergeet dingen. 
Het lukt je steeds lastiger om rust te pakken en bent het type van Vooral doorgaan en niet zeuren.

Jaarlijks hebben duizenden mensen in Nederland te maken met burn-out klachten. Deze mensen zitten nog niet in een burn-out, maar wanneer ze doorgaan zoals ze het op het moment doen dan is de kans groot dat dit wel gebeurd.

Met Hilbrink Coaching richt ik me op het voorkomen van burn-out bij mensen die werken in de zorg en welzijnssector of in het onderwijs.

Laat me jouw, je medewerkers of je teams coachen in het juiste pad. 

 
Zonder titel (21 x 14 cm) (6)