Ontdek jouw route, naar je geluk en een gezonde balans!

Zonder titel (21 x 14 cm) (5)
Burn-out stadia

Burn-out preventie:
Je zit niet meer als vanouds lekker in je vel. klachten als hoofdpijn, nekklachten, rugpijn, misschien hartkloppingen, buikpijnen, last van je schouders komen steeds vaker voor.
Je zegt tegen je zin in ja, wanneer je wordt gevraagd om nog maar eens een extra dienst te draaien. Nee zeggen komt niet in je woordenboek voor, wanneer je weer mag zorgen voor de cliënten of patiënten. De hulpvragers en de organisatie kunnen toch niet zonder jou?  Maar eigenlijk werk je al zo veel lange dagen en kom je ook nog voor je gevoel in de knoei met de tijd omdat je de persoonlijke dossiers voor de cliënten of patiënten op orde moet hebben. Je over uren lopen dus maar weer op, waardoor je van je leidinggevende ook nog te horen krijgt dat je op je uren moet letten. Na de zoveelste intense werkdag, waarin je, je voor meer dan 100% hebt gegeven, kom je thuis en ben je kapot. Je bent in gedachten bij je werk, als je s avonds voor de tv hangt, maar niet kunt volgen waar het over gaat. Je echtgenoot stelt je vragen, maar je hoort hem niet. Je kinderen spelen, maar zijn voor je gevoel veel te druk en je vliegt uit tegen ze.

Wanneer je dan eindelijk op je bed licht, blijf je piekeren over de gebeurtenissen vandaag en wat je de volgende dag weer te wachten staat. Wanneer het weekend is en je vrienden op stap willen, pas je want je bent moe. Steeds vaker sta je vermoeid en met buikpijn op. Je voelt je steeds vaker onrustig, wanneer je naar je werk moet. Soms sta je met het lood in je schoenen bij de voordeur van je werkplek. Waar is toch het plezier en de voldoening van je werk gebleven?
Het begeleiden verzorgen van mensen die je nodig hebben is toch wat je het liefst doet?

Je zit goed bij Hilbrink Coaching!

Diep van binnen besef je wel dat het niet lekker met je gaat en dat je er eigenlijk wel iets aan moet doen. 
Je bent zo goed in je vak, maar merkt dat wat je hebt opgebouwd begint af te brokkelen. 
Je hebt gewoon te lang teveel energie in je werk gestopt. Je wilt voorkomen dat je overspannen wordt of zelfs een burn-out krijgt. Je wilt je passie en de tranen van trots terug wanneer een patiënt aangeeft te zijn als je weer bent.Mijn Burn-out preventie coaching is er op gericht om jou als zorg topper weer goed in je vel te krijgen. Het biedt je in een op maat gemaakt traject, bewustwording en inzichten die je helpen een burn-out te voorkomen.Je krijgt weer energie en passie om de dingen te doen die jij leuk vindt. Je leert voor jezelf te kiezen en grenzen aan te geven. Je hebt weer alle tijd en energie voor de belangrijke mensen in je leven. 

 

Waarom Hilbrink Coaching?

  • Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out. Sinds 2020 richt ik me met Hilbrink Coaching op het terugdringen van burn-out bij medewerkers in de zorg.
  • Ik ben gediplomeerd coach en gecertificeerd burn-out (preventie) coach.
  • Zelf heb ik meer dan 20 jaar ervaring in de zorg.
  • Ook als ZZPer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor je zelf te zorgen.
  • De coachtrajecten worden volledig voor jou als coachee gemaakt, want jij bent uniek.
Ontwerp zonder titel (3)
0