Nobco Logo
Coach diploma:
Als coach ga ik voor professionaliteit. Ik heb daarom gekozen voor een opleiding van hoog niveau bij ICM. Naast veel kennis over coaching heeft deze opleiding mij als persoon ook met de neus de goede kant opgezet.
De ICM coachopleiding is een erkende opleiding voor beroeps coaches. 
Het European Quality Award | EQA-keurmerk is hét Europese kwaliteitskeurmerk voor opleidingen op het gebied van coaching & mentoring.
 
Naast een coachdiploma, heb ik in 0ktober 2021 een certificaat “burn-out preventie” behaald. Deze training heb ik gevolgd bij de Alba academie.
Omdat ik voor kwaliteit ga in mijn coaching, ben ik aangesloten bij NOBCO. NOBCO is sinds 2008 onderdeel van European Mentoring Coaching Council (EMCC). EMCC is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de kwaliteitskaders voor de certificering op gebied van individuele coaching, teamcoaching, supervisie en mentoring. 
NOBCO heeft een professioneel rapportage en meetsystemen, waar ik in mijn coaching gebruik van kan maken. Hierdoor krijgt u als coachee/ klant en ik als coach een overzichtelijk beeld van de stappen die gezet worden in uw traject en uw ontwikkeling.

In 2018 ben ik gecertificeerd als coach doormiddel van mijn deelname aan een professionele basistraining voor coaches.

In 2009 heb ik een opleiding HBO Middle Management gevolgd, om meer verdieping in het management vak te krijgen. De opleiding heeft me opgeleverd dat ik vraagstukken ook vanuit het management vlak kan bekijken. Nog steeds is dit een hele belangrijke keuze geweest omdat ik hierdoor inzicht kan geven vanuit de verschillende hoeken van de vraagstukken en problemen die we soms tegen komen.