Hallo,
Mijn naam is Gert-Jan Hilbrink, ik ben op gegroeid in Maasbracht en woon nu samen met mijn gezin in Heel.
Ik werk meer dan 20 jaar binnen diverse instellingen en doelgroepen in de gehandicaptenzorg. Binnenkort ga ik naast het coachen van zorg en onderwijs professionals werken als ZZP`er in de zorg en kom ik zo binnen meerdere organisaties in de mooie wereld van de zorg. Mijn werkervaring heb ik dus opgedaan in de gehandicapten zorg. Met name als persoonlijk begeleider en groepsbegeleider heb ik met diverse doelgroepen gewerkt. Als Senior begeleider heb ik me de afgelopen jaren, steeds meer kunnen richten op het coachen van medewerkers en teams.

Met mijn ervaring in de zorg en mijn levenservaring ben ik er van overtuigd dat ik anderen preventief kan begeleiden naar geluk en ontwikkeling. Stress en Burn- out zijn niet nodig indien je goed naar jezelf luistert en opvolgt wat je lichaam en gevoel je ingeven.
Ik richt me vooral op zorg en onderwijs medewerkers omdat dit een doelgroep is waar kans op zelf ontkenning heel groot is en waar ik de meeste affiniteit mee heb. Vooral voor de ander zorgen en niet te veel zeuren, staan hier hoog in het vaandel. Wegcijferen van eigen gevoel is aan de orde van de dag. En verzuim is te veel aanwezig. Ik ben ervan overtuigd dat dit anders kan met de juiste begeleiding.

Hoe ik coach:

Ik ben en coach die houdt van een uitdaging. 
Mijn manier van coachen begint altijd bij een klik met de coachee. Vanuit een gevoel van wederzijds respect en vertrouwen kunnen we samen bouwen. Graag gebruik ik een stuk humor om een prettige sfeer te creëren. Ik heb meerdere coachmethodieken om in te zetten tijdens een traject waarmee ik aansluit op de vraag die er speelt. Graag maak ik gebruik van wandel coaching in het bos of langs het water. In een neutrale omgeving waar veel zuurstof aanwezig is creëer ik zo sneller ruimte voor inzichten en bewustwording.  Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk aan huis zo goed als klaar, waar we ook in alle rust kunnen werken. Corona hoeft geen probleem te zijn om een goed gesprek te voeren.  In dien gewenst en nodig is mijn ervaring dat het voeren van gesprekken prima kan doormiddel van beeld bellen, teams of skype. 
Omdat ik aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches ben, mag ik gebruik maken van de Coach Monitor. Hierdoor krijgt zowel de coachee als ik een overzichtelijk beeld van het ontwikkelproces van de coachee. 
Een grote kwaliteit van me is om echt te kunnen luisteren en doormiddel van de juiste vragen een coachee in actie te krijgen.  

Ik ben een door ICM opgeleid en door STIR & NOBCO erkend coach. Ik sta ingeschreven bij Nederlandse Orde van BeroepsCOaches. (NOBCO)Daarnaast heb ik meerdere certificaten van coaching en intervisie trajecten achter mijn naam.  Om goede professionele coaching te kunnen blijven bieden blijf ik me ontwikkelen middels scholingen en training.