Hilbrink Coaching voor de zorgorganisatie.

Zijn de verzuimcijfers hoger dan je lief is?
Lukt het je niet om het team op orde te krijgen en houden?
Lopen medewerkers harder weg, dan dat je mensen kan aannemen?
Wil je echt werken aan binden, bouwen en boeien van medewerkers?
Vind jij dat je cliënten het verdienen om de beste professionals aan het bed te krijgen?

Hilbrink coaching kan hiermee helpen, door met op maat gemaakte coach pakketten de medewerker in zijn of haar kracht te krijgen!
Ik ben zeer ervaren en werk nog steeds actief mee in “zorgland”.
In de afgelopen 21 jaar heb ik veel meegemaakt en gezien. Ik heb veel mensen binnen de organisaties gesproken en met veel medewerkers en teams samengewerkt. Ik mag denk ik wel zeggen dat ik een aardig beeld heb van wat belangrijk is in werken in de zorg, om het mooie vak vol passie vol te kunnen houden. 
Heel graag begeleid en coach ik jouw medewerkers naar een hoger level. 
Ik coach niet direct op verbetering van prestaties, maar coach op bewustwording, inzichten, begrip en passie.
Prestaties en kwaliteit kunnen alleen geleverd worden, wanneer medewerkers goed in hun vel zitten en op de juiste waarde worden ingeschat. Wanneer mensen zich mee bewust zijn van zichzelf en zichzelf accepteren, zullen ze dit ook voor anderen kunnen. Hierdoor verbeterd de samenwerking en vullen de mensen elkaar aan.
Druk zal verlagen en prestaties zullen verbeteren.


Ben jij nieuwsgierig,  wat ik voor de organisatie kan betekenen?

Neem dan contact op, dan hebben we een vrijblijvend gesprek.

Talent ontwikkeling- Kwaliteiten boost- Creëren van verantwoordelijkheid – Bewuste professionals- Sterkere teams- verzuimdaling